Covid-19 // Vi har normal drift på vores webshop - og leverer som normalt // Kontakt os før du besøger vores butik i Tønder på tlf: 40171010

TV borde

Står du og mangler et nyt tv bord? Så tag et smut forbi Chedanthe.dk eller besøg os, og få inspiration.

Hos Chedanthe tilbyder vi et bredt sortiment af billige tv borde. Hos os kan du købe et billigt tv bord, uden du behøver gå ned på kvalitet. Alle vores tv borde er fremstillet i god kvalitet, og fås i forskellige farver og materialer. Hvad enten du vil have et rundt tv bord, et firkantet, et langt eller kort tv bord, kan du finde det ved os. De fleste af vores modeller er fremstillet i høj glas hvilket giver et stilet og rent look i din stue. Enkelte modeller er dansk producerede og fremstillet af træ laminat hvilket er oplagt for dig, der ønsker et mere rustikt look. Vi bestræber os på at være i stand til at imødekomme alles behov, og vi håber du finder det tv bord der passer perfekt til dig her på siden eller i en af vores butikker.
Hvis du har spørgsmål i forbindelse med køb eller andet angående vores billige tv borde, så kontakt os endelig. Du kan kontakte på 40171010.

 

18 vare(r)

pr. side

18 vare(r)

pr. side