Covid-19 // Vi har normal drift på vores webshop - og leverer som normalt // Kontakt os før du besøger vores butik i Tønder på tlf: 40171010

emærket Chedanthe.dk er godkendt og kontrolleret af e-handelsfonden og e-mærket

Sofaborde

Står du og mangler et nyt sofabord? Så fortvivl ikke - så er du kommet til det helt rigtige sted.

Hos Chedanthe tilbydes du et bredt udvalg af forskellige sofaborde, og vi ønsker at tilbyde dig møbler til en god pris og i en kvalitet, så du i mange år frem kan nyde dit nye sofabord. Chedanthe koncept med lagersalg gør det muligt at tilbyde dig et bredt og kvalitetsbevidst sortiment til en lav pris - på denne måde sparer du penge samtidig med, at du har mulighed for at forny dit hjem.

Sofaborde har altid været centrum i stuen, som i mange sammenhænge danner rammen for afslapning, sammenkomster og familiehygge. Vi gør det muligt for dig at vælge lige det sofabord, som passer til din stil, så du har mulighed for at sætte dit personlige præg på dit hjem. Du kan hente inspiration på hjemmesiden, og du kan vælge alt lige fra små og enkle sofaborde, som passer til mindre stuer, eller du kan vælge større og karakteristiske sofaborde, som skal være med til at fylde rummet godt ud.

201 til 291 ud af 291

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

201 til 291 ud af 291

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3